Keiju nimeltä Ilonpilke Taikasiipi

Kerroin jokin aika sitten, että perustin toiminimen, sillä olen alkanut käymään keijuna lasten synttäreillä ja tapahtumissa. Yrittäjyys on lähtenyt mukavasti käyntiin ja keiju onkin jo vieraillut mm. autoliikkeessä ja lelukaupassa sekä tietysti useilla synttäreillä. Lisäksi keiju on tilattu jopa valmistujaisjuhliin ja hääkyselyjäkin on tullut. Mahdollisuuksia on siis monia ja uskon, että nyt on juuri sopiva hetki aloittaa yrittäjänä tällä alalla.

Facebook-kisan kautta keiju sai nimekseen Ilonpilke Taikasiipi. Tänään on taas kahdet keijusynttärit luvassa. Työ on ollut ihanaa – mikäpä olisikaan parempaa, kuin tuottaa iloa lapsille ja usein siinä sivussa aikuisillekin. Keijuhommien lisäksi teen keikkatyötä henkilökohtaisena avustajana ja jatkan myös käännöstöitä, joita olenkin tehnyt jo neljä vuotta. Kyllä aika lentää! Yrittäjyydessä ja keikkatyössä on se hyvä puoli, että pystyn määrittelemään työaikani lähes kokonaan itse. Vapaita viikonloppuja on tosin harvoin, koska synttärit ja tapahtumat sijoittuvat lähes poikkeuksetta loppuviikkoon.

Löysin yhteistyökumppanikseni juhlajärjestäjän, joka toivoi minulta myös merirosvohahmoa. Eilen oli jo merirosvokapteeni Takku Terävähampaan ensiesiintyminen synttäreillä! Marras- ja joulukuussa tonttu nimeltä Tiuku Touhottaja lähtee kierroksilleen (jopa jouluaattona, koska eihän Joulupukki enää ehdi eikä jaksa jakaa kaikkia lahjoja itse!) 😉 Olen suunnitellut myös toisen blogin perustamista tämän satuhahmoteeman ympärille. Vielä toistaiseksi käytän “röyhkeästi” tätä blogia toimintani mainostamiseen. Ystäväni Milla otti eilen aivan ihania kuvia keijusta ja halusin jakaa ne kanssanne! Keijun ja muiden hahmojeni touhuja voi seurailla Facebookista ja Instagramista.  Kerron kyllä varmasti, kun saan perustettua ihan oman blogin näille satuhahmoille.

Upeat keijukuvat on ottanut Milla Siltala. Kiitos <3

6 thoughts on “Keiju nimeltä Ilonpilke Taikasiipi

 1. Zampza says:

  Kommenttini ei liity paljoakaan postaukseen,mutta ajattelin kirjoittaa sen uusimpaan postaukseesi:)

  Mut siis en tiiä miten sanoisin tän asian yksinkertaisesti ja selvästi,mutta ensinnäkin, sie oot miun lemppari bloggaaja,koska oot niin ilonen ja positiivinen ja vaikutat siltä,että huononakin päivänä saat jotain positiivista käsiisi.

  Minua pyydettiin joku kaunis päivä kouluttamaan ja liikuttamaan yhtä ponia, ja se ei alkanut oikein hyvin.
  Löysin blogisi ja luin “ravurista ratsuksi” tekstin.
  Se antoi miulle jollain tavalla motivaatiota tämän ponin kouluttamiseen. Poni ei ole kyllä entinen ravuri,mutta se on 10-vuotias ja oli alussa koko ajan ruuan perään ja suorastaan järkyttävä porsas.

  Teksti on todella hyvä ja siitä saa sellaisen käsityksen, että vaikka kaikki ei mene alussa niinkuin Strömsössä(vaikka esim. Se Futuran kauhea pukki:D) ja jatkaa eteen päin voi saavuttaa sen uskomattoman siteen eläimen kanssa,mitä ei voi vaan sanoilla kuvata. Aina kun ponin kanssa menee päin mäntyä,luen sen tekstin ja heti tulee semmonen olo että” vois mennä ponin luokse ja touhuumaan sen kanssa vaikka kentälle jotain”.

  Ponin kanssa olen saanut ihan hyvän luottamuksen jo puolessa vuodessa ja nyt sillä käydään maastossa ja pyöritään kentällä tehden mitä kummallisimpiakin kiemuroita:D Ollaan aloittelemassa pikkuhiljaa juoksutuksessa kavalettejä ja pikku esteitä.Siitä on alkanut tulla kuin oma”lapsi” 😀 Sillä on monta nimeä ja todella rakas ja tärkeä♡:’D

  En tiiä miten se teksti niin osuu ja uppoo minuun:D Ja ylipäänsä kaikki nuo postaukset. Niissä näkee ihan huikeen muutoksen mitä Futura oli ennen ja nyt!♥
  Onnee vielä tuosta keiju yrityksestäsi!♥olet todella kaunis ja ilman pukuakin oikea keiju!:D
  Hyvää loppu syksyä ja ihania hetkiä Futuran kanssa:)

  • Voi kiitoksia, kylläpä noin kaunis palaute lämmittää sydäntä ❤ Ihan sanattomaksihan tässä meinaa mennä! Ihana kuulla, että olet saanut voimaa ja inspiraatiota blogistani. KIITOS! 🙂

 2. :) says:

  Ihan mahtavasti onnea! En sinua mitenkään tunne, mutta näin blogisi perusteella ei sinulle parempaa työtä voi löytyäkkään:)

 3. Karoliina says:

  Mahtavaa, että homma on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. 🙂 Sinulla on varmasti etua siitä, että olet jo valmiiksi kohtuullisen tunnettu henkilö, jolloin ei tarvitse lähteä ihan nollasta markkinoinnissa ja huomion herättämisessä.

  • Kiitos kommentista 🙂 Kyllä se kieltämättä auttaa, että on seuraajia jo ennestään. Yrityksenä on haastavampaa markkinoida itseään, kun harva pitää mainoksista, mutta tällainen vähän tavallisesta poikkeava yritysidea on kyllä tuntunut kiinnostavan ihmisiä ihan mukavasti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *